Da li će ovako izgledati novi Nissan SUV?

Objavljeno: 13.11.2017.


Dizajnerska skica bazirana na procurelim fotografijama iz Nissana otkriva kako bi mogao izgledati novi terenac. 
Glasine o novom terencu kompanije Nissan, koji će biti baziran na modelu Navara, već duže vreme su aktuelne na internetu, a skoro ih je i sam Nissan potvrdio. Naime, predstavjanje novog SUV-a je zakazano za sledeću godinu. Pored toga, procurele su i špijunske fotografije, što je ljudima sa maštom i veštinama u fotošopu omogućilo da naprave prilično preciznu render fotografiju novog četvorotočkaša.

U svetu automobilske industrije gde trenutno dominiraju terenci, sasvim je logično da i Nissan želi da bude konkurentan u tom segmentu. Upravo iz tog razloga se sprema i novi SUV model koji će najverovatnije nositi ime „Paladin“. Očekuje se da Paladin nastane u Kini, u fabrici lociranoj u Henan provinciji. Verzije ovog modela koja će se izvoziti na ostala tržišta će nositi naziv „Xterra“. Sada, pored očekivanih dimenzija ( dužina 4.885 milimetara, širina 1.865 milimetara, visina 1.835 milimetara, i međuosovinsko rastojanje od 2.850 milimetara bez obzira da li je reč o verziji sa pet ili sedam sedišta), zahvaljujući novim render fotografijama možemo videti i kako će terenac otprilike izgledati.

Što se tiče agregata, oni će zavisiti od tržišta na kome se automobil prodaje, s tim da će verovatno biti isti kao i u modelu Navara, sa pogonom na dva ili na svim točkovima, kao i sa šestostepenim manuelnim i sedmostepenim automatskim menjačem.

Zvanično predstavljanje je zakazano za Sajam automobila u Pekingu sledeće godine, koji će se održati tokom aprila, ali postoje velike šanse da se internet predstavljanje održi pre toga.

Render fotografije: Shoeb Kalania / IndianAutosBlog

Izvor: Vrelegume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *