Kompanija Kijana Rivsa otkrila tri modela na EICMA sajmu

Objavljeno: 11.11.2017.


Kompanija Arch Motorcycles, čiji je jedan od osnivača glumac Kijanu Rivs, predstavila je tri nova modela na EICMA sajmu u Milanu.
Na događaju kome su prisustvovali Rivs i Gard Holindžer, drugi osnivač, predstavljeni su KRGT-1, ARCH 1s i ARCH METHOD 143.

KRGT-1 i ARCH 1s će postati proizvodni modeli, dok će Arch Method 143, sa svojom karbonskom šasijom, biti ograničen na svega 23 komada.

“Izuzetno smo uzbuđeni zbog lansiranja motocikala koju predstavljaju našu viziju za budućnost kompanije”, izjavili su Rivs i Holindžer, koji su naglasili da njihovi motocikli ispunjavaju Euro4 standarde, što šalje jasnu poruku da će Evropa biti važna za poslovne planove kompanije.

Druga generacije KRGT-1 (naslovna fotografija) nastavlja tamo gde se s prvom, lansiranom 2015. godine, stalo. Motocikl je pretrpeo nekoliko ergonomskih poboljšanja na karoseriji, uz novu Ohlins FGRT viljušku i Arch zadnji amortizer, kao i poboljšani kočioni sistem sa ABS-om.

Pokreće ga V-twin agregat zapremine 2.032 kubika, smešten unutar čeličnog rama sa aluminijumskim podramom obrađenim na CNC mašini. Arch ovaj model opisuje kao kruzer snažnih performansi koji može i da se vozi agresivno, ali i da omogući udobno putovanje na duže staze.

Motocikl ima BST karbonske felne, a u ponudi je njegovo prilagođavanje željama kupca.

ARCH 1s je zasnovan na KRGT-1, uz više izraženiji sportski uticaj i agresivniji položaj u vožnji. Sa KRGT-1 deli agregat, karbonska vlakna i elemente obrađene na CNC mašini, kao i konstrukciju rezervoara za gorivo. Kao i KRGT-1 i on ispunjava Euro4 standard.

Što se Arch Method 143 modela tiče, on dolazi s agregatom zapremine 2.343 kubika, integrisanim kožnim sedištem, Ohlins FGRT viljuškom i aluminijumskom zadnjom viljuško, BST karbonskim felnama, kao i titanijumsko-karbonskim izduvnim sistemom, inspirisanim MotoGP jedinicom.

Instrument tabla je osetljiva na dodir, pozicionirana ispred vozača, uz asimetrični LED far.

Kompletne specifikacije, cene i datum lansiranja još uvek nisu poznati.

Izovor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *