BMW otkrio novitete u Milanu

Objavljeno: 8.11.2017.


Nakon teaser videa, BMW je i zvanično pokazao svoje nove GS modele u Milanu, uz još dva nova modela.
Noviteti iz Minhena za “teren i drum” (GS – Geland Strasse) Sada imaju oznake F750 GS i F850 GS, a iako oznake sugerišu drugačije, ova dva modela imaju agregate iste zapremine. U poređenju sa svojim prethodnicima F700 GS i F800 GS, zapremina agregata je povećana sa 798 ccm na 853 ccm, kao i snage, pa F750 GS ima 77 KS, a jači model 95 KS.

Za one koji vole skutere, tu je novi C400 X. Dok i kod ovog modela oznaka sugeriše drugačije, njega pokreće novo razvijeni agregat sa jednim cilindrom zapremine 350 ccm sa 34 KS.

Snaga se prenosi preko CVT menjača, a za kočenje su tu dva prednja diska prečnika 265 mm i četvoroklipne plivajuće čeljusti. ABS sistem dolazi u standardnoj opremi, kao i kontrola proklizavanja.

Na kraju, tu je i BMW K1600 Grand America za one koji vole duga krstarenja.

Ovo je u suštini K1600 B, sa gornjom kutijom koja ima integrisan naslonon za putnika. BMW za ovaj model kaže da kombinuje odlične performanse 6 cilindarskog agregata sa ekskluzivnom opremom, koji će učiniti duga putovanja kako udobna tako i fascinantna u stilu američkog krstarenja autoputem.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *