MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli

Objavljeno: 7.11.2017.


Specijalna Dragster 800 RC varijanta nije bila dovoljna za italijansku kompaniju, pa je sada predstavila i najnoviju – Brutale 800 RR Pirelli, naravno, u ograničenom broju.
Nakon decenija saradnje, MV Agusta je izabrala Pirelli kao jedinog dobavljača pneumatika, pa su ovaj značajni trenutak kompanije želele da obeleže na poseban način. Specijalna verzija je bila najprikladnije rešenje.

Kao što samo ime sugeriše, osnova ovog izdanja je MV Agusta Brutale 800 RR sportski naked, koji je sam po sebi zver i to zahvaljujući svom snažnom rednom trocilindarskom motoru i strukturi svoje arhitekture.

Prva stvar po kojoj se razlikuje od standardnog modela je kombinacija boja, koju su posebno za ovu priliku osmislili u Kastiljoni istraživačkom centru i Pirelli dizajnerskom timu, a njen cilj je da dodatno istakne linije ovog motocikla.

U stvari, tu se dve kombinacije boja. Prva ima mat crnu osnovu, sa sjajnim crvenim dekorativnim elementima. Pirelli logo je u crvenoj boji na stranama rezervoara za gorivo, uz Diablo logo – za identifikaciju linije pnematika visokih perfromansi. Drugu kombinaciju čini siva osnova, sa plavim ukrasnim elementima.

Vredni pomena su i po meri napravljeno sedište, sa šavovima u odgovarajućoj kombinaciji boja, crnim farovima i podramom, kao i felnama koje potiču sa F4, a imaju manju težinu i bolje upravljačke karakteristike.

Zadnja felna je šira kako bi na nju stala Pirelli Diablo Supercorsa SP guma.

Novi Brutale 800 RR Pirelli će od 9. do 12. novembra biti izložen na štandu 148, u paviljonu 22 milanskog sajma.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *