NEW MOMENT OSVOJIO ZLATO NA GOLDEN DRUM-u

Objavljeno: 21.10.2017.


Single channel žiri proglasio je marketinšku agenciju New Moment najkreativnijom agencijom u Adriatic regiji na svečanoj ceremoniji održanoj u Ljubljani na festivalu Golden Drum.
Od svih marketinških agencija u Adriatic regiji, koja obuhvata Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru, prestižnu titulu najkreativnije agencije Single Channel žiri dodjelio je agenciji New Moment.

Pored ove nagrade, New Moment je osvojio i zlatno priznanje u kategoriji Dizajn i srebrno priznanje u kategoriji Direct. Obe nagrade dodjeljene su za projekat “Jedna knjiga za mir” (One Book For Peace).

Žiri u sastavu od 27 vodećih internacionalnih eksperata za komunikacije ocjenjivao je preko 1.000 radova.

”Ova godina je godina New Moment agencije.  

Pet Kanskih lavova u Cann-u, jedan BalCannski lav u Rovinju, sada tri nagrade na Golden Drum-u u Ljubljani, to je samo potvrda da teorija koju imamo, a to je da radimo srcem i obožavamo to što radimo, svakako donosi samo uspijeh. Divno je biti dio tima koji sve pobjećuje, divno je sanjati, divno je znati da u devet zemalja imate prijatelje koji djele vaše mišljenje i rade kao jedno i divno je ostvariti snove”, izjavila je Maja Bajić Rudinac, Client service director agencije New Moment u Bosni i Hercegovini.

Nagrađeni rad “Jedna knjiga za mir” (One Book For Peace) možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=kA0EevAjAKI&t=30s

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *