Međunarodni dan jabuke u Tropic Centru Banja Luka

Objavljeno: 20.10.2017.


Današnji dan u svijetu posvećen je voćki koju nazivaju kraljicom voća – jabuci. Ustanovljen 1990. godine u Londonu, a obilježava se u cilju promovisanja njenih nutritivnih vrijednosti i kvaliteta koji pozitivno utiču na zdravlje.
Svjetski dan jabuka obilježava se i u Tropic Centru Banja Luka. Kako bi promovisali jabuku i raznolike vrste ove voćke koje svakodnevno imaju u ponudi, ali prije svega kako bi obradovali svoje kupce i izrazili zahvalnost za povjerenje koje im svakodnevno ukazuju, odlučili su da ih na današnji dan obraduju podjelom jabuka, koje su idealan način za gašenje žeđi, s obzirom na to da sadrže 85 – 90% vode.

„Jabuka je na našim prostorima, nakon šljive, najčešće uzgajana i, u ovom periodu, najviše kupovana  voćka. Danas smo za sve naše kupce pripremili jabuke, kako bismo promovisali ne samo jabuku i benefite koje ona sa sobom nosi, nego i cjelokupan asortiman svježeg voća i povrća koje svakodnevno imamo u ponudi,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

dav

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *