Doktori odlučili: Brđović može da se vrati odbojci

Objavljeno: 19.10.2017.


Srpski odbojkaš Aleksa Brđović dobio je dozvolu lekara da se vrati u trenažni proces nakon što mu je letos ustanovljena aritmija.
“Težak period je iza mene, ali mi je drago što se završio na najbolji mogući način. Rezultati na testovima su bili dobri, hvala Bogu, ponovo ću igrati odbojku”, rekao je Brđović.

24-godišnji srpski tehničar, sin nekadašnjeg asa Dejana Brđovića, je zbog nepravilnog rada srca morao da raskine ugovor sa turskim Arkasom.

“Nadam se da ću pronaći tim do kraja sezone. Imao sam ponudu iz Libana, gde radi srpski trener Goran Ilić. Takođe me je tokom leta zvao Dragan Stanković u Lube jer im je bio potreban rezervni dizač. Bilo je još nekih ponuda, ali u ovom trenutku mi je najbitnije da se dobro pripremim za novi angažman. Ne razmišljam o novcu, u prethodnom periodu sam naučio važnu lekciju, zdravlje je najbitnije”.

Brđović je za nacionalni tim debitovao 2012 godine. Bio je i član selekcije koja je osvojila zlatnu medalju u Svetskoj ligi u Krakovu 2016. U klupskoj karijeri nastupao je za Ribnicu, Mladi Radnik, Partizan, Belhatov i Gazprom-Ugru.

Izvor: SportKlub

Foto: FIVB

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *