Od sada na Amazonu možete kupiti i kuću

Objavljeno: 13.10.2017.


Klikom do kuće! Najveća internet prodavnica u svoju ponudu odnedavno je uvrstila i kućice od transportnih kontejnera.
Nesporna je činjenica da je kompanija Amazon, od 1994. godine kada je prvobitno prodavala knjige onlajn, prošla kroz značajan proces transformacije. Međutim, ko bi očekivao da će ovaj internet gigant danas prodavati i kuće.

S obzirom da su ponudu stalno dopunjavali u zavisnosti od potreba tržišta, možda ipak i ne treba da čudi činjenica da je Amazon u prodaju pustio i potpuno opremljene kuće malih dimenzija koje su u posljednjih nekoliko godina veoma popularne širom svijeta.

Potpuno opremljena kuća od 30 kvadrata prodaje se po cijeni od 36.000 dolara. Na tu cijenu treba dodati i troškove transporta koji nisu mali.

Kuće koje su proizvod firme MODs International možda nisu vizuelno najprimamljivije, ali veliko interesovanje kupaca pokazuje da Amazon napravio pravi potez jer je tržište gladno malih kuća koje mogu lako da se transportuju na bilo koju lokaciju.

Kuća površine 30 kvadratnih metara, uključujući i ugradne uređaje, košta 36 hiljada, a za transport je potrebno platiti dodatnih 4,5 hiljada dolara. Iako ova cijena deluje visoka za naše uslove, to je veoma pristupačno za američke uslove.

Transportni kontejneri

Kako su transportni kontejneri u poslednjih nekoliko godina postali veoma popularan način za pravljenje krova nad glavom, i kompanija MODs International odlučila je da svoju kuću napravi koristeći se njihovom konstrukcijom. Iako je trend korišćenje dotrajalih transportnih kontejnera, oni pri izradi kuće, ipak, koriste samo nove.

Ova mini kuća sadrži sve osnovne električne uređaje, kao i priključke za vodu, kanalizaciju i struju.

Kuća je veoma svedenog i može se reći oskudnog dizajna, ali njihova prodaja na Amazonu pokazaće hoće li u budućnosti biti potrebe za eventualnim funkcionalnim i estetskim korekcijama.

Ako ste zainteresovani, kuću možete kupiti ovdje.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *