Neprepoznatljivi Johnny Depp preuzeo ulogu biblijskog brata u novom spotu Marilyn Manson

Objavljeno: 13.10.2017.


Goth industrial muzičar Marilyn Manson objavio je prije tri dana na YouTubeu novi službeni spot za pjesmu ‘Say10’ s novog albuma ‘Heaven Upside Down’. Medijsku je pažnju privukao najviše zahvaljujući tome što glavnu ulogu uz njega u spotu ima Johnny Deppa. U spotu koji je režirao Bill Yukich Depp i Manson preuzimaju uloge biblijske braće Kaina i Abela, piše magazin Rolling […]
Goth industrial muzičar Marilyn Manson objavio je prije tri dana na YouTubeu novi službeni spot za pjesmu ‘Say10’ s novog albuma ‘Heaven Upside Down’. Medijsku je pažnju privukao najviše zahvaljujući tome što glavnu ulogu uz njega u spotu ima Johnny Deppa.

U spotu koji je režirao Bill Yukich Depp i Manson preuzimaju uloge biblijske braće Kaina i Abela, piše magazin Rolling Stone.

Depp se pojavljuje u bijelom odijelu i sjedi nasuprot Mansonu koji je u crnom, simbolizirajući opreku dobra i zla. U cijelu se priču upliće gomila polugolih žena koje simuliraju orgije i mame Deppa. Scene orgije isprepliću se sa scenom žene koja masturbira na krevetu dok joj demoni pokušavaju provaliti u sobu

‘Heaven Upside Down’ je Mansonov prvi album nakon ‘The Pale Amperor’ 2015. Muzičar je već krenuo na turneju po SAD-u, ali prije sedam dana na nastupu u New Yorku na njega je pao veliki scenski rekvizit u obliku dva ukrštena pištolja. Pjevač je odmah hospitaliziran i pružena mu je pomoć.

Izvor: Jutarnji

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *