Da li će novi Duster dobiti pik-ap verziju za Evropu?

Objavljeno: 13.10.2017.


Druga generacija rumunskog niskobudžetnog terenca imala je premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu, pa se postavlja pitanje da li uskoro možemo da očekujemo i odgovarajući pik-ap model.
Prethodni Duster dobio je pred kraj svog životnog veka pik-ap verziju pod nazivom Oroch, ali je ona namenjena južnoameričkom tržištu, gde se i proizvodi sa značkom Dacijine matične kompanije – Renaulta.

Pojava novog Dustera aktuelizovala je pitanje da li će ovog puta Dacia, odnosno njen francuski vlasnik, odlučiti da napravi i pik-ap varijantu za evropske kupce.

Kako bi hipotetički novi Duster pik-ap mogao da izgleda, pokušao je da dočara X-Tomi.

Ovaj nezavisni dizajner koji se specijalizovao da kompjuterske rendere budućih ili potencijalnih modela, objavio je takođe render bazične, ogoljene verzije novog Dustera u zelenoj boji, koja ima mat crne branike i čelične felne, i koja bi bila znatno jeftinija od varijante sa najbogatijim paketom opreme izložene sa frankfurtskom auto-salonu.

Kada se u obzir uzmu terenske vozne karakteristike i niska cena, ovako “osiromašen” Duster idealno je službeno vozilo za firme čiji zaposleni po prirodi posla obilaze nepristupačne terene gde nema asfaltiranih puteva.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *