Bivši muž mi ukrao 250.000 evra!

Objavljeno: 13.10.2017.


Otišao je i ostavio me bez para. Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo, kaže Markovićka
Zorica Marković optužila je bivšeg muža da joj je oteo više od 250.000 evra, zbog čega joj je dugo trebalo da se finansijski oporavi.
Pevačica je pred ulazak u „Zadrugu“ za Kurir otkrila s kakvim se problemima suočila nakon razvoda.

– Prošlost sam davno ostavila iza sebe. Kad bih se osvrtala na sve, danas ne bih bila živa. Šta je bilo, bilo je, uvek sam podignute glave išla dalje. S bivšim mužem nemam komunikaciju. Oteo mi je 250.000 evra i više, otišao je i ostavio me bez para. Šta da mu ja radim?! Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo. Trebalo je vremena da ponovo stanem na noge i postignem nešto. Pored pevanja, radila sam sve i svašta, nije me sramota nijednog posla. Kopala sam, orala, čistila… Sve je za ljude. Kasnije sam otvorila kafanu i prva sam u Beograd vratila narodnu muziku, a onda su ova go*na počela da me kopiraju i danas imamo hiljadu istih ugostiteljskih prostora – rekla je Markovićka.

Folkerka je istakla da je tokom muzičke karijere izgubila više od pet miliona evra jer nije umela da raspolaže novcem.

– Nikad nisam gledala samo svoje dupe, već mi je bio cilj da svima titram i pomažem. Nisam imala sponzore i je*ače da mi plaćaju pesme i dogovaraju nastupe, sve sam morala sama. Delila sam i šakom i kapom, pa sam došla do toga da puknem čak oko pet miliona evra, kad se sve sabere. Da sam taj novac uložila u karijeru, danas bih bila velika zvezda. Zvezda sam ja uvek i bila, samo što su me drugi sa estrade uvek potcenjivali, a svi smo mi nekad pevali pod šatorom, samo što danas svi beže od toga i neće da priznaju – rekla je pevačica.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *