Samsung Galaxy Note8 već drži 1% učešća Android telefona na ključnim tržištima

Objavljeno: 12.10.2017.


Prošlo je četiri nedelje od kako je Samsung objavio Galaxy Note8, a premijum telefon se brzo probija na tržištu. Prema navodima AppBraina, cena telefona nije odbila potrošače i uređaj već čini 1% prodatih Android modela na nekoliko tržišta. U Južnoj Koreji, Note8 ima 1,7% tržišnog učešća i trenutno je 17. najpopularniji telefon. U Australiji i […]
Prošlo je četiri nedelje od kako je Samsung objavio Galaxy Note8, a premijum telefon se brzo probija na tržištu. Prema navodima AppBraina, cena telefona nije odbila potrošače i uređaj već čini 1% prodatih Android modela na nekoliko tržišta.

U Južnoj Koreji, Note8 ima 1,7% tržišnog učešća i trenutno je 17. najpopularniji telefon. U Australiji i SAD, telefon ima 1% učešća za manje od mesec dana prodaje. Prodaja u Australiji je počela nedelju dana nego u ostalim delovima sveta.

Prihvaćenost telefona u Evropi je nešto sporija, a ovde se telefon drži nešto ispod učešća od 1%, iako je lansiran istovremeno kada i u Južnoj Koreji i Americi.

Zanimljivo je videti da se na listi tržišnog učešća Galaxy Note3 i dalje pozicionira veoma dobro, s obzirom na to da se radi o modelu starom četiri godine.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *