Orlando Blum ponovo na velikom platnu

Objavljeno: 12.10.2017.


Britansko-kineski akcioni triler „S.M.A.R.T. potera“, u režiji Čarlsa Martina, prati život Denija Stratona, kog glumi Orlando Blum, agenta privatnog obezbeđenja, koji je dobio zaduženje da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, međutim, ni ne sluti kakva zaseda ga čeka na putu.
Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli, bivaju dovedeni u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent mora da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju. Uz pomoć stručnog tima, boreći se za opstanak, Deni polako razotkriva strašnu zaveru.

Film S.M.A.R.T. potera je imao svetsku premijeru 30. septembra u Pekingu. Tom prilikom Blum je okarakterisao film kao „kineski, sa primesama filmova sa zapada“, ali ne samo zbog njegovog prisustva, već i zbog same priče u filmu.

„Sve u svemu, u pitanju je vrlo interesantna mešavina, koja je netipična za filmsko tržište, i jedva čekam da vidim reakcije publike“, izjavio je Orlando Blum.

Pored Orlanda Bluma u glavnoj ulozi, gledaćemo sjajne kineske glumce, među kojima su Sajmon Jam, Hana Kvinlivan, Lin Hang i Lei Vu.

Izvor: RTS

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *