Zaoštrio se sukob slavnih kuvara: “Zahtevam izvinjenje za uvredu”

Objavljeno: 11.10.2017.


Čini se da neprijateljstvo između dva poznata svetska kuvara – Džejmija Olivera i Gordona Remzija – polako dostiže svoju kulminaciju.
Sve je počelo pre sedam godina, kada je Oliver stao na stranu britanskog novinara kojeg je Remzi ismevao zbog njegovog izgleda.

U martu 2017. Remzi je prilikom gostovanja u emisiji “The Nightly Show” zbijao šale na račun Oliverovih restorana, dodavši da je kuvar “debeo i da bi trebalo da se okupa”.

U intervjuu za magazin “San”, u avgustu ove godine, Džejmi je dobio mogućnost da uzvrati, ali je odlučio da propusti priliku.

“Počeo sam da radim na televiziji mnogo pre njega, i da se to dogodilo pre jedno pet godina, možda bih se potresao”, rekao je Džejmi.

“Ali, on ima četvoro dece, a ja imam petoro, i ne želim da budem osoba koja će ponižavati njihovog tatu na televiziji. To nije lepo”, objasnio je.

Remzi je nakon te izjave bio toliko ljut da je od Olivera zahtevao izvinjenje.

“Donositi sud o nečijoj porodici samo na osnovu broja dece koji ta osoba ima… Deca će uvek biti deca, tući će se, ali moja supruga je ostala bez reči”, rekao je Remzi u intervjuu za Radio Tajms.

Ispostavilo se da je Remzijeva supruga imala pobačaj 2016. godine, što je samo dodatno razjarilo kuvara, piše “Miror”.

On je takođe uputio kritike Oliveru na račun zdrave ishrane koju promoviše.

“Kada se udružio sa Sejnsberijem (poznati lanac supermarketa) pre 10 godina, nije bilo reči o tome. Uz dužno poštovanje, mi smo kuvari, a ne političari. Jedini put kad Oliver otvara usta jeste kada nešto promoviše. To je tužno”, zaključio je.

Oliverov odgovor se još čeka.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *