PlayerUnknown’s Battlegrounds prodat u preko 15 miliona kopija

Objavljeno: 11.10.2017.


Popularnost PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) igre ne jenjava, a naslov se zvanično prodao u preko 15 miliona primeraka. Ovo je developeru i izdavaču Bluehole donelo odličnu zaradu, od oko 450 miliona dolara. Ostvaren je odličan rezultat za igru koja još uvek zvanično nije objavljena, s obzirom na to da je PlayerUnknown’s Battlegrounds i dalje Steam Early […]
Popularnost PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) igre ne jenjava, a naslov se zvanično prodao u preko 15 miliona primeraka. Ovo je developeru i izdavaču Bluehole donelo odličnu zaradu, od oko 450 miliona dolara.

Ostvaren je odličan rezultat za igru koja još uvek zvanično nije objavljena, s obzirom na to da je PlayerUnknown’s Battlegrounds i dalje Steam Early Access naslov.

PUBG je u Early Access-u objavljen 23. marta i od tada je prilično popularan u gejming zajednici, postavljajući nove rekorde i prevazilazeći ekstremno popularne naslove kao što su Dota 2 i CS:GO.

Očekuje se da će PlayerUnknown’s Battlegrounds iz Steam Early Access perioda izaći tokom 2018. godine, a u planu je i verzija igre za Xbox One.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *