Pjevala sam prateće vokale Milošu Bojaniću

Objavljeno: 11.10.2017.


Pevačicu je folker angažovao za pesmu „Rastajemo se mi“ i platio joj 50 maraka, koje je ona izgubila na putu od studija do kuće
Jelena Karleuša progovorila je o svom prvom honoraru koji je zaradila kao prateći vokal. Ona je otkrila da je sarađivala s Milošem Bojanićem.

– Nećete verovati, ali prateće vokale sam pevala Milošu Bojaniću. Za taj angažman sam dobila tadašnjih 50 maraka. To je ujedno bio i moj prvi honorar. Tad sam bila klinka. Interesantno je to da sam te pare izgubila na putu od tog studija do kuće. Eto, tako je sve počelo – otkrila je pevačica koja sada, dvadesetak godina kasnije, i nema baš lepo mišljenje o narodnjacima i to ne krije.

Samouverena

Pozvali smo Bojanića, koji nam je objasnio kako je odabrao JK za prateći vokal.

– Jelenina majka Divna mi je pomogla na početku karijere. Dok je radila na radiju, bila je blagonaklona prema meni. Cenim je kao prijatelja i čoveka. Iz novina sam saznao da njena ćerka želi da snimi CD. Kada sam prvi put video Jelenu, znao sam da će biti uspešna. Sreo sam ih jednom u restoranu, bio sam s prijateljem. Prišao sam im da se pozdravio i prijatelju rekao: „Ovo je Divnina ćerka.“ Ona je skočila i rekla: „Ne, ja sam Jelena Karleuša.“ To mi se dopalo – seća se Bojanić.

Folker kaže da je to bilo presudno da joj ponudi saradnju.

Nadoknada

– Pozvao sam je da mi peva prateći vokal za pesmu „Rastajemo se mi“. Platio sam joj 50 maraka koje je izgubila. Kada smo se sreli na „Zvezdama Granda“, obećao sam joj da ću joj nadoknaditi taj novac. Ona kupuje skupe stvari, pa će me sad koštati ko Svetog Petra kajgana. Meni, Breni i Bosancu lakše je izvaditi zub nego pare iz džepa – poručio je on.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *