Pijanac je pokušao da mi ubije ćerke!

Objavljeno: 11.10.2017.


Nakratko sam izašla iz kola po hranu, čula sam jak udarac i moj auto je leteo 17 metara. Trčala sam ka njima i vrištala: „Ubio ih je!“, priča pevačica drhtavim glasom
Anabela Atijas je pukom srećom izbegla tragediju kad se pijanac automobilom zakucao u njeno vozilo i umalo ubio njene ćerke Lunu i Ninu.

Nesreća se dogodila na auto-putu Beograd-Zagreb, kada je pevačica sa ćerkama i prijateljem krenula u Sarajevo na nastup.


Anabela u potresnoj ispovesti za Kurir otkriva detalje ove nesreće.
– To je bilo 2006. godine na Veliki petak. Luna je imala deset godina, a Nina je nekoliko dana pre toga proslavila prvi rođendan. U jednom momentu beba je ogladnela, a torba s hranom bila je ispod njenih nogu. Stala sam sa strane na auto-putu i izašla bosa iz kola zajedno s Mirkom. Kada sam izvadila hranu, samo sam čula „bum“ i kola su nestala! – priča Anabela drhtavim glasom.

Pevačica je tada u šoku počela da urla.
ZASPAO ZA VOLANOM

– Sećam se da sam vrištala: „Ubio ih je, ubio ih je!“ Auto je leteo 17 metara nizbrdo. Sreća, pa je tu bila močvara, koja je sprečila dalje prevrtanje. Lunina strana auta bila je skroz ulubljena. Mirko i ja smo krenuli da trčimo ka močvari, čini mi se da je to trajalo kao večnost. Srećom, devojčice su bile vezane, Nina je sedela u stolici za bebe i imale su samo manje podlive – kaže pevačica i dodaje da je čovek koji ih je udario zaspao za volanom jer je bio u alkoholisanom stanju.

– Bio je pijan. Tog dana je bilo sunčano vreme, nije bilo magle, pa nije bilo moguće da nas nije video. Prvo nam se izvinjavao, a onda nas je krivio što smo se tu parkirali. Na mom automobilu je bila totalna šteta, ali nema veze. Bitno je da su one dobro – završava Anabela.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *