Novi BMW X2 bez kamuflaže

Objavljeno: 11.10.2017.


BMW kao da ostaje bez kamuflažnog materijala jer se modeli jedan za drugim viđaju bez njega. 
Naime, nakon modela X4 sada je uslikan i njegov manji brat X2, koji izgleda da je skoro spreman za proizvodnju. Kamuflaža je ostala jedino oko maske na prednjem delu automobila, a na zadnjem delu prekriveni su farovi kao predeo ispod spojlera koji je montiran na krovu.

Ako smo za X1 mislili da je neupečatljiv, X2 je malo interesantniji. Naime, ako su kupci voljni da plate cenu premijum modela i da žive sa činjenicom da poseduju manji krosover koji zbog kosine pod kojom je postavljen krov, nema toliko mesta za putnike na zadnjoj klupi, ovo je pravi model za njih. Nije da to predstavlja iznenađenje, ali se dizajn ovog modela ne preklapa previše sa konceptom kojeg smo imali prilike da vidimo pre nešto više od godinu dana u Parizu. Takođe, neko bi mogao da kaže da se on ne razlikuje puno od modela X1.

Kod ovog automobila se logo kompanije BMW nalazi i na stubovima ispod krova, po ugledu na modele iz porodice E9. U poređenju sa X1, ovaj krosover ima sportske farove i svetla, koja mu daju nešto moderniji izgled. Pneumatici na kojima leži izgledaju nekako malo u odnosu na sam automobil, pa ostaje da se nadamo da će se kasnije to promeniti.

Kako se BMW nije preterano potrudio da maskira svoj novi model, možemo pretpostaviti da je datum zvaničnog predstavljanja zapravo blizu. Najverovatnije će se to desiti na Sajmu automobila u Los Anđelesu početkom decembra, a onlajn predstavljanje bi moglo da se održi i nešto ranije.

Izvor: VreleGume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *