Veseliji jesenji dani uz plisiranu suknju

Objavljeno: 8.10.2017.

Pripadnicama lepšeg pola, tokom prohladnih i tmurnih jesenjih dana, raspoloženje može da popravi i plisirana suknja srednje dužine. Samo je potrebno da se opredelite za neku od veselijih boja ili sjaj zlata ili srebra, poručuju modni poznavaoci.

Dugo ih nije bilo na modnoj sceni, a onda su se pre nekoliko godina iznenada pojavile. Najpre stidljivo, a onda sve smelije, plisirana suknja vratila se u ormare devojaka i mladih žena i ostala tu.

I ove jeseni i zime možete nositi one modele koje ste kupile prošle ili pretprošle godine, a svoju kolekciju slobodno dopumite neobičnijim verzijama sa kosim donjim rubom, piše portal posvećen modi Closet Full of Clothes.

Iako se ove suknje mogu nositi tokom cele godine, tokom jeseni su posebno poželjene jer veselim nijansama koje su popularne poslednjih sezona rasteruju oblake tokom tmurnih i kišnih dana.

Nežni bež tonovi, u kojima ih ima u izobilju kod skoro svih proizvođača, lako se kombinuju sa tamnim džemperima, jaknama i obućom. Takođe, poželjne su jarkocrvene, tamnozelene koje se presijavaju, ali i zlatne plisirane suknje koje nose dah jeseni.

Izvor: RTS

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *