Povjerenje klijenata motiv da kompanija nastavi nizati uspjehe

Objavljeno: 27.9.2017.


Banjalučka filijala Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ je sinoć u prisustvu brojnih klijenata i saradnika proslavila dvadesetu godišnjicu uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini.
Upravo u Banjaluci je 1997. godine počela s radom prva poslovnica ove kompanije, koja je danas prisutna u preko 70 mjesta širom BiH. Od samog nastanka do danas, „Mikrofin“ je bio apsolutni lider na tržištu mikrokreditiranja.

„Tokom proteklih 20 godina nastojali smo zadobiti i zadržati povjerenje svojih klijenata. Čast nam je i zadovoljstvo što ovaj važan jubilej večeras proslavljamo upravo s njima. Mikrofin je postao sinonim za visok kvalitet usluge, dostupnost i posvećenost klijentima, a to nam je i motiv da nastavimo dalje s jednako dobrim rezultatima,“ izjavio je Boris Todić, Šef filijale Mikrofina u Banjaluci.

Povodom obilježavanja jubileja i aktivnog djelovanja na polju društvene odgovornosti, kompanija „Mikrofin“ je ove godine uručila niz vrijednih donacija, od kojih se posebno ističe pet dječijih igrališta: prvo i najveće je poklonjeno mališanima banjalučkog naselja Borik.

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *