Marjanoviću pritvor od 30 dana

Objavljeno: 16.9.2017.

Zoran Marjanović uhapšen je, između ostalog, i zbog toga što se blato sa njegovih farmerki poklopilo s onim koje je pronađeno na telu njegove zverski ubijene supruge Jelene. Marjanoviću je određen pritvor u trajanju 30 dana.

Kako Alo! saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je između ostalog zaplenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju je blato na farmerkama koje je nosio Zoran Marjanović.

Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na telu ubijene pevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se poklapaju.

Kako je istraga utvrdila pored poklapanja analize blata na telu pevačice, odnosno na njenoj garderobi je na više mesta pronađen Zoranov DNK.

Daljom analizom utvrđeno je prisustvo Zoranovog DNK na više mesta na odeći koju je Jelena nosila kada je ubijena, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao.

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i veštačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *