Skandal u avio-kompaniji: Piloti snimali stjuardese tokom seksa

Objavljeno: 16.9.2017.

Nemačku svio-kompaniju Kondor trese seksualni skandal. Magazin Focus objavio je da su piloti Kondora tajno snimali stjuardese tokom seksa u avionu ali i “izvan letelica”.

Navodno su piloti počeli da se hvale “trofejima” – kompromitujućim video-klipovima i fotografijama svojih koleginica.

Focus je citirao službu za informiranje kompanije Kondor koja je 12. juna upozorila na “kriminalne konsekvence tajnih video-snimaka i njihovu distribuciju”. 

“Očigledno je da su neki piloti tajno pravili slike i video-snimke ženskih članova posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima”, citira Focus detalje iz pisma.

Odeljenje za informisanje kompanije Kondor dodao je da se kompromitujući snimci distribuiraju bez pristanka stjuardesa i upozorio “snimatelje” na pravne posledice – zaprećenu kaznu zatvora do dve godine. 

Ipak, iz Kondora su poručili da još nemaju dokaze za pokretanje krivičnih prijava, odnosno da barataju “osnovanim sumnjama” o kojima su obavestili radnika.

Ipak, izvor blizak kompaniji rekao je da su se stjuardese bojale reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavili čelnicima kompanije.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *