Partizan: LE je jako takmičenje, zadovoljni smo

Objavljeno: 15.9.2017.

Fudbaler Partizana Zoran Tošić veruje da će njegova ekipa postajati sve bolja. Na poslednjem meču, remi u LE, a Tošić i saigrači kažu – nije loše.

“Ovo je ozbiljno takmičenje, takmičenje gde Partizan pripada. Bez obzira na to što nismo ostvarili pobedu ne možemo da budemo nezadovoljni. Svaki put je dobro kada započnete grupnu gazu pozitivnim rezultatom. Verujem da ćemo biti još bolji. Pozitivan rezultat je bitan na početku i posle je sve lakše. Uveren sam da će biti još bolje”, rekao je Tošić.

Partizan je na stadionu “Švajcarska” poveo golom Marka Jankovića u 11. minutu, ali je samo tri minuta kasnije Jang Bojs izjednačio. Janković kaže da su Švajcarci kvalitetni individualno, ali je Partizan od početka krenuo dobro.

“Mislim da smo dobro ušli u meč, rano smo dali gol, ali na našu nesreću ubrzo su ga i oni dali. Na kraju, mislim da je 1:1 realan rezultat i da treba da budemo zadovoljni”,rekao je Janković.

“Što se gola tiče, naravno da mi je drago. Bilo je dosta asistencija u prethodnom periodu, evo sad i gol, ali najbitnije je da je ekipa ostvarila pozitivan rezultat”, dodao je Janković.

U drugom kolu, 28. septembra, Partizan će od 21.05 u Beogradu igrati protiv Dinama iz Kijeva.

“Ovaj bod nam daje veliko samopouzdanje i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu da igramo sve bolje i bolje. Sad nam dolazi Dinamo kući, nažalost igramo pred praznim tribinama, kao da je prijateljska utakmica, ali moramo i tu da damo maksimum i da se pokažemo u što boljem svetlu”, rekao je Bojan Ostojić.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *