Isko: Zvala me je Barselona, ali nisam ih slušao

Objavljeno: 15.9.2017.

Vezista Real Madrida Isko Alarkon priznao je da je ga je Barselona zvala da se preseli na Nou Kamp, ali da nijednog trenutka nije nameravao da napusti Madrid.

Isko je stavio paraf na novu saradnju sa Realom do 2022. godine, sa otkupnom klauzulom od neverovatnih 700 miliona evra.

“Imao sam kontakt sa Barcelonom, ali nisam želeo da ih slušam. Moja želja je bila da pobeđujem sa Realom i zaslužim mesto u timu. U Realu i reprezentaciji Španije igraju najbolji fudbaleri sveta. Bio sam strpljiv kada su drugi igrali, sačekao trenutak, a trener mi je uvek verovao”, rekao je Isko.

Španski fudbaler potvrdio je da je imao teških i loših momenata u Realu kada je bio u drugom planu, ali da nikada nije pomišljao da ode.

“Konkurencija je veoma jaka, svi hoće da igraju, a ima mesta samo za 11. Veoma sam srećan i ponosan što sam deo najboljeg kluba na svetu”, naveo je 25-godišnji Isko.

Isko je pre četiri godine stigao u Real iz Malage za 30 miliona evra, odigrao je 197 mečeva i dao 34 gola i bio deo tima koji je osvojio sve moguće trofeje.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *