Otišao na more da liječi poroke!

Objavljeno: 13.8.2017.


Dok većina javnih ličnosti odlazi na more kako bi uživala i osunčala telo, pevač Džej Ramadanovski na obalama Crnogorskog primorja potražio je spas od vrućine, ali i alkohola.
On pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

Džej odmara u Pržnu, u društvu svojih prijatelja. I dok svi nazdravljaju vinom, pevač pije sok.

“Moram da vam se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno saleću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu”, kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom ali da su ga podržali u njegovoj borbi:

“Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzimam da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do pre neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.”

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima naterali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao pre nekoliko meseci, zbog čega se lečio na klinici u Beču, sada su pod kontrolom.

“Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i voleo. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspeti. Došao sam na more nekoliko dana kako bih se odmorio i istrajao u ovoj borbi”, otkriva Džej i ističe da će nakon ostavljanja alkohola promeniti i mnoge druge životne navike dok će se doktori pobrinuti za taj zalistak na srcu koji mu stvara probleme.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Trenutno srce lečim vicevima koje pričam prijateljima”, kroz osmeh poručuje Džej koji se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko priprema za nove pesme i koncerte.

Džej kaže da mu je najžalije kada ga u alkoholisanom stanju vidi unuk Adrijan, mališan kojeg njegova ćerka Ana ima u braku sa pevačem Adilom Maksutovićem.

“Kada sam završio u bolnici, svi su bili zabrinuti. Familija iz celog sveta me je zvala da pita kako sam i šta se dogodilo. Ćerke su se zabrinule, čak i unuk koji je odmah zvao da me pita: “Deda, je l’ ti dobro?””, kaže pevač koji je za razliku od prethodnih godina, kada je na more dolazio sa ćerkama i unukom, ove godine došao sa prijateljima.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *