Na ljetnjem pojeftinjenju i uvećanje grudi

Objavljeno: 12.8.2017.


Uobičajene su letnje rasprodaje garderobe, cipela, kućnih aparata, a sada se na pojeftinjenjima koriguju dioptrija, klempave uši, spušteni kapci, popravljaju ili izbeljuju zubi, uklanjaju masne naslage, povećavaju grudi. Do kraja ovog meseca, u oglasima se nude upola jeftiniji zahvati, što znači da se mogu uštedeti pozamašni iznosi, navodi Jutarnji list. Leto je vreme rasprodaja, a logika […]
Uobičajene su letnje rasprodaje garderobe, cipela, kućnih aparata, a sada se na pojeftinjenjima koriguju dioptrija, klempave uši, spušteni kapci, popravljaju ili izbeljuju zubi, uklanjaju masne naslage, povećavaju grudi.

Do kraja ovog meseca, u oglasima se nude upola jeftiniji zahvati, što znači da se mogu uštedeti pozamašni iznosi, navodi Jutarnji list.

Leto je vreme rasprodaja, a logika je: bolje ikakva nego nikakva zarada. Tako se nudi lasersko skidanje dioptrije po sistemu „dva za jedan“.

Čak za 70 odsto snižena je cena očnog pregleda, a znatno su jeftiniji i sistematski pregledi.

Magnetna rezonanca kičme, leti se može dobiti i za 130 evra umesto uobičajenih 400 evra.

Ljubitelji ulepšavanja „nožem“ mogu proći mnogo jeftinije ako to učine tokom letnjih meseci. Liposukcija će ih koštati dve umesto tri hiljade evra, a povećanje grudi četiri umesto pet hiljada evra.

Sve je popularnija blefaroplastika – sređivanje spuštenih kapaka. Ova intervencija takođe ide u ponudu „dva za jedan“.

Izvor: Jutarnji

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *