“Đavoli” poslije poraza Čelsija: Hvala na Matiću!

Objavljeno: 12.8.2017.


Čelsi je u prvom poluvremenu protiv Barnlija ponižen sa 3:0, a navijači Mančester Junajteda nisu propustili priliku da se našale na račun “Plavaca”.
Posle crvenog kartona Gerija Kejhila u 14. minutu, ‘promaju’ u odbrani šampiona Engleske mogao da je zakrpi Nemanja Matić, ali…

Upravo to što je Matić pre desetak dana prešao u Mančester Junajted, navijači “Đavola” su iskoristili kao povod da pecnu velikog rivala iz Londona.

“Čelsi bi stvarno trebalo da razmisli da uvede Matića u igru. O, čekaj…” bio je jedan od tvitova. Drugi su objavili fotografiju Murinja koji nešto šapuće na uvo i pretpostavili da mu kaže “Hvala na Matiću”, dok su treći rekli da prodaja Matića sada ne izgleda kao najpametnija odluka.

Nakon što je i Fabregas ‘pocrveneo’ u 81. minutu Čelsi je ostao da igra sa devetoricom na terenu, ali je četa Antonija Kontea uspela da postigne dva gola (69. minut Morata i 88. David Luiz) i da ublaži prvi poraz već na startu nove sezone.

“Plavcima” je ostalo da žale, a “Đavolima” da se naslađuju što su za 40 miliona funti dobili pojačanje koje bi verovatno moglo da spreči poraz londonske ekipe.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *