Alka Vuica najavljuje novi singl ”Istanbul”

Objavljeno: 12.8.2017.


Kontroverzna pevačica Alka Vuica najavljuje novu pesmu i spot
HRVATSKA kantautorka Alka Vuica odlučila je da vrelo leto dodatno zagreje provokativnim fotogafijama za novi singl “Istanbul”, čija se premijera očekuje 20. avgusta na etno-festivalu “Neum”. Ljubavna pesma sa erotičnim i ezoteričnim tekstom, u kojoj dominira plesni ritam, rađena je u saradnji sa Jelenom Bučom, članicom novosadske grupe “Frajle”, a ujedno je i uvertira u novi studijski album kontroverzne hrvatske pevačice.

– Verujem da će publika brzo zavoleti “Istanbul” i uvrstiti ga u moje najslušanije pesme – rekla je Alka Vuica. – Sa grupom “Frajle” sarađivala sam na njihova dva poslednja albuma. Iz male radionice “Butik muzike”, koju smo osnovale Jelena Buča i ja, kreće “Istanbul” u osvajanje etra, a u stvaranju pesme učestvovali su i mladi muzičari Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević.

Alka je nedavno završila i spot za novu pesmu, ali zbog toga nije morala da otputuje u Istanbul, već je snimljen u “Vili Bojić” u Opatiji, jednom od najlepših i najskupljih zdanja na Jadranu, čija je vrednost osam miliona evra.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *