Mikrofin obradovao mališane u vrtiću „Dora“

Objavljeno: 3.8.2017.


U godini velikog jubileja, Mikrofin, kao vodeća mikrokreditna organizacija u BiH, ostaje vjeran svojoj najvažnijoj misiji da unaprijedi život građana društvene zajednice u kojoj djeluje.
Predstavnici kompanije posjetili su danas prostorije vrtića „Dora“ u naselju Lauš u Banjoj Luci i tom prilikom obradovali mališane donacijom u vidu tende za igralište ispred vrtića, te različitim asortimanom igračaka za pjesak.

„U dvadeset godina postojanja Mikrofin je nastojao odgovoriti na molbe brojnih škola, vrtića, udruženja i ustanova koje se bave djecom jer želimo obezbijediti sve preduslove za zdrav razvoj djece u našem društvu. Konkretno, Vrtić „Dora“ obratio nam se sa molbom za izradu tende koja bi natkrila pješčanik i na taj način omogućila nesmetanu igru djece u pjesku tokom čitavog dana, i ovoj molbi smo se vrlo rado odazvali“, istakao je Mladen Bosnić, direktor Mikrofina.

Direktorica JU „Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ Jelena Kurtinović zahvalila se na uručenoj donaciji i izrazila svoje zadovoljstvo što Mikrofin u svojim brojnim društveno odgovornim aktivnostima ove godine nije zaobišao vrtiće.

Današnja donacija predstavlja samo jednu u nizu brojnih akcija kojima će kompanija Mikrofin obilježiti značajan jubilej. Mikrofin godišnje uruči oko 30 donacija, a ove godine će pokloniti savremena dječija igrališta u pet gradova Bosne i Hercegovine. Prva dva igrališta su već otvorena u Prijedoru i Banjaluci, a do kraja godine očekuje se izgradnja još tri.

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *