Samsung Q9 je 88-inčni QLED TV

Objavljeno: 2.8.2017.


Samsung je predstavio svoj najnoviji QLED televizor, model Q9 od 88 inča. Televizor je ranije ove godine debitovao u Jugoistočnoj Aziji, a na teritorije Evrope stiže kasnije ovog meseca.
Samsung Q9 donosi superiorni kvalitet slike i performanse u skladnom dizajnu, a TV je dobio rekordne ocene od renomiranog Video Magazina iz Nemačke.

Kao jedini televizori, koji postižu 100% volumena boja, Samsungovi QLED TV uređaji isporučuju živopisne slike, bogate bojama, baš onako kako je namenjeno da se vidi uz pomoć Quantum Dot tehnologije. QLED TV Boundless 360 Design pomaže da se premosti ambijent različitih soba u kojima se TV smešta, a njegov 1,88mm transparentni kabl (poznat i kao Invisible Connection) omogućava laku konekciju na periferne uređaje. Daljinski upravljač Samsung Q9 TV-a omogućava kontrolu povezanih uređaja televizora uz pomoć jdnog jedinstvenog upravljača.

U junu, Samsung je predstavio i 82-inčni premijum UHD TV (MU8000), kao deo strategije da se korisnicima obezbedi širi izbor različitih opcija ekrana.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *