Gudurić: U Zvezdi nije ni bilo govora o štrajku

Objavljeno: 2.8.2017.


Marko Gudurić, reprezentativac Srbije i novi član Fenerbahčea, obratio se zvezdaškoj javnosti putem zvaničnog sajta Crvene zvezde.
Gudurić je reagovao na pisanje jednog dnevnog lista, koji je, kako kaže, potpuno izvukao iz konteksta njegove reči u vezi navodnog sprečavanja štrajka u timu sa Malog Kalemegdana prošle sezone.

Naslov članka (Gudurić: Radonjić sprečio štrajk u KK Crvena zvezda) me je neprijatno iznenadio, i potpuno je izvučen iz bilo kakvog konteksta moje priče i izjave u kojoj sam se samo delimično dotakao prošle sezone u kojoj smo osvojili triplu krunu. Ovim povodom u cilju iznošenja potpune istine, odgovorno tvrdim da nikakve priče o bilo kakvom štrajku nije bilo, niti je naš posao bio da se time bavimo jer se uvek zna ko i šta radi u klubu kakav je Crvena zvezda. Kada smo i želeli da se informišemo na tu temu, predsednik kluba Nebojša Čović je uvek želeo da nam se obrati, i od njega smo o toj temi informisani detaljno u nekoliko navrata. To je jedina istina. Posebno me zabolela činjenica da ovakvim spekulacijama, može da se stekne pogrešna slika o odnosu nas igrača prema klubu i ljudima u njemu, koji su nam dali priliku da igramo, razvijamo se, osvajamo trofeje, i na kraju ostvarimo višestruko unosne transfere. To je jedini razlog mog obraćanja, na prvom mestu zvezdaškoj javnosti, putem klupskog sajta jer ono što sam ja izjavio nikako ne odgovara onome što je izneto u jednom dnevnom listu”, rekao je Gudurić.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *