“Mari ne bi trebalo ‘prati’ Novaka i Rodžera”

Objavljeno: 31.7.2017.


Nekadašnji tenser Tim Henman, rekao je da Endi Mari ne bi trebalo da uzme pauzu kao što su to uradili Novak Đoković i Rodžer Federer.
Britanac podseća da je Švajcarac 2016. godine zbog povrede kolena propustio veći deo sezone, dok je srpski teniser zbog lakta mora da odustane ove.

Henman kaže da zna da Mari ima problema sa leđima, ali da taj problem nije toliko velik i da ne bi trebalo da uzme toliku pauzu.

“Ne, naravno da ne bi trebalo da uzme pauzu. Federeru je bio potreban odmor jer je imao operaciju kolena, dok Novak ima problema sa laktom“, rekao je Henman za “Sky Sport”, a potom i nastavio.

Na kraju dana najvažnija stvar je vaše zdravlje, ne možete da se takmičite ako niste 100 odsto spremni ili makar blizu toga. Mari ima problema sa leđima, znam da je išao kod doktora, radio razne preglede, ali bi trebalo ubrzo da se vrati igri“, dodao je on.

Legenda britanskog tenisa, po kojem se u Londonu u okviru Ol Ingland klaba nalazi čuveno “Henmanovo brdo”, kazao je za kraj da će biti zanimljivo videti koje će turnire Mari igrati do US Opena.

Nivo igre je toliko visok, da od vas zahteva veliku spremu, tako da će biti veoma zanimljivo videti šta će Mari raditi do US Open i koje će turnire igrati, a nadam se da će vratiti kondiciju i da će se takmičiti za trofeje“, kazao je Tim Henman.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *