Novi dokumentarac otkriva šokantne detalje: “Fotografisao sam princezu Dajanu dok je UMIRALA”

Objavljeno: 30.7.2017.


Princeza i njezin ljubavnik poginuli su u Parizu dok su bežali od paparaca koji su snimali svaki njihov korak, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći.
– Moja sestra Dajana dobila je ime po boginji lova, a na kraju nas je napustila jer su lovili nju – rekao je brat pokojne princeze na njenoj sahrani. Princeza Dajana poginula je u Parizu 1997. godine, a Velika Britanija ove godine obeležava dvadesetu godišnjicu jednog od najtragičnijih događaja u kraljevskoj porodici u 20. veku.

Princeza i njen ljubavnik Dodi Al Fajed poginuli su u Parizu dok su bežali od paparaca, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći. Fotograf koji je napravio užasavajuće fotografije pojaviće se u dokumentarcu britanskog “Channela 4”, koji se bavi životom Lejdi Di, a koji će se prikazati početkom avgusta ove godine.

Fotograf je u dokumentarcu priznao da je fotografisao princezu dok je umirala, ali i da je fotografije uništio, te da one nikada neće biti objavljene.

Paparaci su hteli da fotografišu i telo pokojne princeze nakon što je objavljeno da je umrla.

– Skakali su po krovu bolnice, peli se na prozore. Na kraju smo morali staviti pokrivače na prozore i da uključimo ventilatore jer je postalo prevruće. Zbog ventilatora se na trenutak pomerila njena kosa. Učinilo mi se da je živa – rekao je jedan od bliskih Dajaninih saradnika o traumatičnom događaju koji je potresao čitav svet.

Izvor: Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *