Suzana Mančić: Žene treba da uzmu ono što im se nudi

Objavljeno: 29.7.2017.


Poznata voditeljka Suzana Mančić već decenijama uspeva da zadrži titulu fatalne zavodnice. Jedna od najpoželjnijih dama Jugoslavije savetuje ženama da ne troše vreme i energiju na pogrešne ljude. Ona je iskreno govorila o greškama koje su promenile njen život.
-Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna. Ali znate šta, ja volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe.

Mnoge žene bi da žive kao vi. Šta ih to sprečava da budu slobodne poput vas?

–Strahovi. Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se posle kajem što nisam to uradila. Treba da živimo kao da smo najbolje, najlepše, najpoželjnije. Žene treba da uzmu ono što im se nudi.

Da li vas je nekad muškarac odbio?

–Uh, pa nije da toga nije bilo. Ali znate kako, jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života.

Plaše li se žene da ćete im oteti muževe?

–Ima i toga. Ja na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi.

Izvor: Hellomagazin

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *