Natašinu vezu rastura koleginica sa estrade!

Objavljeno: 29.7.2017.


Na dečka Nataše Bekvalac oko već bacila njena estradna prijateljica, koja namerava da po svaku cenu osvoji Luku
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu jedini par sa estrade kojem vizionar Rade Živanović iz Mladenovca ne vidi svetlu budućnost.

Prema njegovom predviđanju, pevačici Nataši Bekvalac vezu s Lukom Lazukićem rasturiće ni manje ni više nego koleginica sa estrade! Nataša, prema Živanovićevim rečima, i ne sluti da se u njenom okruženju nalazi žena koja već na sve načine pokušava da se dočepa njenog dečka.

– Nataši će koleginica rasturiti vezu s Lukom. On je lep čovek i dopada se mnogim ženama, ali jedna je već krenula da ga osvaja i to radi Nataši iza leđa. Ta pevačica je bacila oko i strpljivo čeka svojih pet minuta. Pravi se da je dobra s Natašom, a zapravo samo želi Luku. I on će biti na teškim mukama i iskušenju. Vidim skandal ogromnih razmera, koji će uzdrmati ne samo njenu porodicu nego i celu estradu. Neki će se naslađivati, a drugi likovati – tvrdi Rade.

On navodi da će Nata za zamku koleginice sa estrade saznati kad bude bila u inostranstvu.

– Na poslovnom putu će je dočekati šokantno saznanje. O tome će je obavestiti sestra ili majka. Njih dve će tu pevačicu raskrinkati i Nati priložiti sve dokaze. Luka i ne sluti da će se naći između dve vatre, jer je ova već počela da ga osvaja. Vidim da je njemu neprijatno da o tome razgovara sa svojom devojkom, ali i da izbegava da bude u društvu kad su njih dve zajedno – završava Živanović.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *