Nadal o prvom mjestu i Kilijanu Mbapeu

Objavljeno: 29.7.2017.


Rafael Nadal pričao je sa bivšim teniserom Huanom Monakom, koji sada radi kao novinar, o raznim stvarima, pre svega broju 1, ali i Mbapeu.
Monako kao i većina ljudi koji prate tenis smatraju da će se borba za prvo mesto do kraja voditi između Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Istina je da uvek pratim svoj put. Slažem se da smo Federer i ja možda najspremniji da se borimo za prvo mesto, ali od dosta toga zavisi ko će na kraju biti na vrhu. Morate da sačekate i vidite. Osoba koja bude mogla da drži visok nivo igre duže vreme imaće najveće šanse da godinu završi kao najbolji“, rekao je Nadal.

Pored priče o tenisu i povratku Španca u vrh tenisa, Monako je iskorstio priliku da “Kralja šljake” pita, kakvo je njegovo mišljenje u vezi Kilijana Mbapea, koji se prethodnih dana dovodio u vezu sa Real Madridom.

Veoma je mlad i velika je to investicija, ali ako bih morao da se kladim na nekoga da će biti veliki igrač, kladio bih se na njega“, kazao je Rafa, koji poznat kao veliki ljubitelj fudbala i Real Madrida.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *