Konačno najavljeni posvećeni serveri za For Honor

Objavljeno: 29.7.2017.


Nekoliko meseci od izlaska igre For Honor i gubitka velikog broja igrača, Ubisoft se rešio da uvede promene koje bi vratile stare, a možda i privukle nove igrače. Promene će se sprovesti kroz treću i četvrtu sezonu, odnosno tokom perioda avgust-februar, kada će se izvršiti i migracija na dedicated servere.
Za treću sezonu su planirana dva nova heroja, dve nove mape, nove odlike u Duel turnirima, oklopi, egzekucije i još puno novina. Ubisoft u četvrtoj sezoni uvodi 4-na-4 PVP mod, koji je nedavno najavljen i za Ghost Recon Wildlands, prilagođeni tutorijal, novi arena mod, kao i dva nova heroja i dve nove mape.

Najbitnije promene koje će doći tokom dve najavljenje sezone se odnose na promene u borbenom sistemu i redovna balansiranja heroja, dok kroz tehnička poboljšanja stižu povećana stabilnost igre, kao i ravnopravniji mečmejking.

Prelazak na dedicated servere će doneti mnogo manji lag igračima i veću stabilnost i sigurnost tokom igranja. Dedicated serveri služe samo jednoj svrsi, to je hostovanje igre, za razliku od P2P(peer-to-peer) servera, u kome jedan klijent u isto vreme pruža i usluge servera, što donosi veći lag i manju stabilnost.

Poboljšanja i promene su svakako dobrodošli, a da li je za njih već kasno, vreme će pokazati. 

Izvor: Play

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *