Katy Perry će voditi dodjelu MTV nagrada kao Moonwoman

Objavljeno: 28.7.2017.


Popularna pjevačica Katy Perry saopštila je kako će ove godine voditi dodjelu muzičkih nagrada MTV Video Music Awards koja će se održati 27. augusta ove godine. Perry je već u videu na Twitteru nagovijestila kako će biti maskirana u Moonwoman ili Mjesec ženu.
Pjevačica će takođe nastupati na ceremoniji dodjele nagrada sa miksom njenih novih pjesama. Prošle godine na ceremoniji MTV Music Awards uopšte nije bilo voditelja ili voditeljice, a 2015. godine dodjelu nagrada vodila je Miley Cyrus.

“Trenirala sam s MTV predstavnicima u prostoru bez gravitacije, jedući astronautski sladoled i u grupnom sam razgovoru s Buzzom Aldrinom i Neilom deGrasse Tysonom. Dođite 27. augusta, ja ću biti vaša Moonwoman. Pripremite se za udar”, našalila se Perry na račun svog svemirskog odijela u kojem će voditi dodjelu.

Perry će u ulozi žirija, nakon dodjele nagrada, početi pripreme za muzički show American Idol koji će se emitovati na ABC televiziji. MTV Music Awards će se održati u areni The Forum u Californiji.

Podsjećamo, Perry je u junu ove godine izdala peti studijski album “Witness” i skoro sa svim pjesmama i šarenim spotovima je pokupila simpatije publike.

Izvor: MTV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *