Na prodaju jedan od najjezivijih svjetskih motela

Objavljeno: 27.7.2017.


Nedavno je oglašena prodaja jednog ugostiteljskog objekta koji je u Americi nadaleko poznat po veoma neobičnom ambijentu, koji i ne pruža baš uživanje. Legenda kaže da žrtve misteriozne kuge opsedaju ovaj usamljeni motel smešten usred države Nevada u SAD, međutim, ne čini samo to ovaj motel jezivim.
Motel Klovnova u Tonopi, nekadašnjem rudarskom gradiću smeštenom na pola puta između Las Vegasa i Rina, kako mu i samo ime kaže, dom je stotinama lutaka klovnova.

Lutke krase recepciju, sobe, hodnike i zidove, privlače i zastrašuju turiste sa svih strana sveta već dve decenije. Neki od klovnova čak vise iznad kreveta, a gosti kažu da moraju da ih prekriju peškirima da ne bi imali noćne more.

A da bi situacija bila još trunčicu jezivija, motel je smešten odmah pored – groblja.

Tonopa groblje postoji od 1901. godine, a osim žrtava epidemije kuge iz 1902. godine, tu su sahranjeni i rudari poginuli u požaru u gradskom rudniku 1911. Veruje se da duhovi sa groblja progone goste motela.

Čak je i ekipa emisije Avanture duhova pozvana da istraži situaciju u motelu, nakon što je registrovana ”nenormalna doza paranormalnih aktivnosti”.

Sobarica, Andrea Selig, rekla je za emisiju da je osećala nelagodu u svim sobama motela i videla kako se vrata zatvaraju sama od sebe.

Bilo ovo istina ili ne, posetioci za TripAdvisor kažu da je motel zabavno, jedinstveno, kič mesto i da pruža jedinstven doživljaj.

Posle dvadeset godina rada, vlasnik Bob Perčeti objavio je da je motel na prodaju.Ipak, obožavaoci mogu da odahnu. Uslov ove prodaje je da nasleđe motela ostane netaknuto, tako da novi vlasnici mogu da nadograđuju motel, ali ne i da unište ono po čemu je motel prepoznatljiv – jezu i uzbuđenje.

Izvor: Foxnews

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *