Ford predstavio Focus N1 za mala i srednja preduzeća

Objavljeno: 27.7.2017.


Za mala i srednja preduzeća, kao i preduzetnike svih zanimanja, ulaganje u novo vozilo je investicija koja se dugoročno isplati. Jedan od razloga, zašto je kupovina novog službenog vozila mudra investicija, svakako je ekonomičnost.
Novi automobili manje troše, ređe se kvare, a benefiti koje kupci dobijaju sa novom opremom i tehnologijom olakšaće im vreme provedeno u automobilu. Savremeni štedljivi motori omogućavaju da pun rezervoar bude dovoljan za veće kilometraže. Za kompanije koje se bave distribucijom robe ova pogodnost je naročito značajna, jer dugoročno predstavlja značajnu uštedu.

Pouzdanost je drugi očigledan motiv. Stariji automobil može izneveriti vlasnika u najgorem mogućem trenutku, a popravke često znaju biti previše skupe i krajnje neisplative.

Oprema i funkcije u novim automobilima su još jedan razlog da se odlučite na novo vozilo – napredni GPS uređaji, automatski sistem kočenja u slučaju opasnosti i mnogi drugi sistemi asistencije značajno olakšavaju vožnju.

Imajući u vidu sve prednosti novog automobila, kao i potrebe potencijalnih kupaca, pravnih lica, Grand Motors je pripremio specijalnu ponudu – mogućnost da preduzetnici po povlašćenoj ceni dođu do novog Ford Focusa u N1 verziji. 

Prva olakšica odnosi se na “povratni” PDV, jer se novi auto može registrovati kao vozilo za obavljanje delatnosti. Kupcima će biti posebno zanimljiva mogućnost lizing aranžmana uz mesečnu ratu od 99 evra. Uz sve to Grand Motors je obezbedio i trogodišnje besplatno redovno održavanje.

U zavisnosti od motora, Focus u N1 verziji iza prednjih sedišta ima korisnu nosivost od 550 do 600 kg – u prostoru koji nastaje preklapanjem naslona sedišta i zadnje klupe. Prerada iz klasičnog Focus automobila u mali ven i atest (u vrednosti od 300 evra) tokom ove prodajne kampanje je besplatna.

Izvor: N1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *