Anđelina Džoli: Bolovala sam od Belove paralize

Objavljeno: 27.7.2017.


Glumica i režiserka Anđelina Džoli govorila je u intervjuu za magazin “Veniti fer” (Vanity Fair), o razvodu od Breda Pita i o svom zdravlju, otkrivši da je jedno vreme bolovala od Belove paralize, prenosi CNN.
Džoli je za “Veniti fer” rekla da je tokom detinjstva stalno bila zabrinuta za svoju majku, te da ne želi da njena deca budu zabrinuta za nju.

“Mislim da je jako važno plakati pod tušem, a ne pred njima. Moraju da znaju da će sve biti u redu, čak i kada vi niste sigurni da će biti”, rekla je glumica.

Džoli je otkrila i da su se teškoće u braku sa Pitom pojavile prošlog leta, tokom postprodukcije njenog filma “First They Killed My Father” koji govori o genocidu u Kambodži.

Nije želela da otkriva detalje, ali je odlučno odbacila tvrdnje da je način života njene porodice, koji podrazumeva dosta putovanja, doprineo razvodu.

“Naš način života nije bio negativan ni na jedan način. To nije bio problem. To je bila i biće jedna od predivnih mogućnosti koju možemo da priuštivmo svojoj deci…”, rekla je glumica i dodala da je jako ponosna na svojih šestoro dece, koja su prema njenim rečima, u prethodnom periodu bila “jako hrabra”.

“Svi se oporavljamo od događaja koji su doveli do razvoda… Oni se ne oporavljaju od samog razvoda. Oporavljaju se od nečeg… Od života, od životni stvari”, objasnila je Džoli.

Anđelina Džoli i Bred Pit razdvojili su se u septembru 2016. i razveli su se ubrzo nakon toga. Džoli je tražila starateljstvo nad decom, ali pregovori o razvodu, prema “Veniti feru”, i dalje traju.

Turbulentna godina imala je posledice i po njeno zdravlje, te Džoli otkriva da joj je krvni pritisak povišen i da je jedno vreme bolovala od Belove paralize koja prouzrokuje slabost mišića.

“Žene u porodici nekada sebe stavljaju na poslednje mesto, dok se to ne odrazi na njihovo zdravlje”, konstatuje ona i dodaje da je Belovu paralizu uspela da izleči akupunkturom.

Izvor: N1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *