Novak: Volim tenis, gledaćete me još mnogo, vaterpolisti naš ponos, Evrobasket možda uživo

Objavljeno: 26.7.2017.


Novak Đoković istakao je prilikom saopštavanja odluke o pauzi do 2018. da je uzrok povrede preopterećenost.
Novak je od osvajanja prvog RG u karijeri prošle godine doživeo strmoglav pad pa će od ponedeljka prvi put od 2010. godine biti peti igrač sveta.

“Tenis je moja strast, obožavam da ga igram, sa sinom, braćom, ocem, prijateljima. Stvarno volim tenis. Taj osećaj sam malo izgubio prošle godine, ali sam ga opet pronašao. Ne brinite, gledaćete još mnogo mojih”, rekao je Đoković.

Novak Đoković je na konferenciji za medije poslao pozdrave vaterpolo reprezentaciji Srbije.

Naime, naši vaterpolisti su poslali veliku podršku Đokoviću i poželeli mu brz oporavak, na šta je on uzvratio.

“Oni su naš ponos, ti momci su zaista sjajni, pratim ih i šaljem im poljubac”, kazao je Novak.

Đoković je bio priupitan i za naše košarkaše kojima sledi Evropsko prvenstvo.

“Oni su izvrsni momci, koji vole svoju zemlju, a još bolji su košarkaši. Pratiću Evrobasket sigurno, možda i uživo, ko zna”, rekao je Đoković.

Što se tiče sponzora, svi su ostali uz našeg igrača.

Svi sponzori ostali uz mene. Tu du predstavnici Lakost kompanije, koja mi je donela ovu lepu majicu za US open, koju ću, nažalost, nositi vam terena. Hvala svima što su ostali uz mene, nije lako primiti informaciju da vaš ograč neće igrati nijedan turnir 6 meseci“.

Novak Đoković istakao je prilikom saopštavanja odluke o pauzi do 2018. da je uzrok povrede preopterećenost.

Srbin se povukao zbog problema sa laktom koji neće operisati već će prioritet tokom rehabilitacije biti odmor pa neće raditi sa reketom nekoliko meseci.

“Ovo je povreda koja se pojavila na jesen 2015, manje-više od tada sam sve turnire igrao pod lekovima. Nadao sam se da će vremenom povreda splasnusti jer nisam imao povredu ligamenata, kidanje mišića ili nešto slično. Nisam je doneo na osnovu jednog, dva mišljenja, ako mi je nekoliko specijalista reklo da ostavim reket onda znači da je ozbiljno. Jedan od glavnih uzroka je preopterećenost. S obzirom na broj mečeva koje sam odigrao prethodnih godina ni ne čudim se. Ne žalim se, ponosan sam na sve što sam postigao u prethodnom periodu”, rekao je Đoković.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *