Cooler Master donosi MasterBox Lite 5 RGB kućište

Objavljeno: 26.7.2017.


Cooler Master je objavio svoje najnovije ATX mid-tower kućište, pod nazivom MasterBox Lite 5 RGB. Kućište stiže uz preinstalirane RGB ventilatore iza DarkMirror prednjeg panela, koji daju zanimljive svetlosne efekte kompletnom sistemu.
Sa tri opcije boja za zamenjive trimove (crna, bela i crvena) i tri preinstalirana RGB ventilatora, ovo kućište nudi širok spektar opcija za prilagođavanje korisnikovim željama. Kućište može dosta da ponudi i iskusnim kreatorima PC sistema. Moguće je sa Cooler Masterovog sajta preuzeti šeme i 3D odštampati trimove u bilo kojoj boji. RGB ventilatori se mogu sinhronizovati sa ovim trim bojama, kako bi se kreiralo jedinstveno kućište i drugo.

Kućište stiže sa 1-to-3 RGB Splitter kablom i 4-pin male-to-male adapterom. Sve je sertifikovano i kompatibilno sa ASUS, Gigabyte i MSI matičnim pločama. Enterijer omogućava lako instaliranje komponenti i superiorno upravljanje kablovima, a kompletna unutrašnjost je vidljiva kroz stakleni panel sa strane, debljine 4mm.

MasterBox Lite 5 RGB kućište ima mesta za do četiri 120mm ventilatora (jedan s prednje strane i tri pozadi), a tu je i podrška za tečno hlađenje. Unutrašnji dizajn omogućava instaliranje grafičkih karti do 400mm dužine i CPU kulera visine do 160mm.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *