Novi Batmobile spreman za “Justice League”

Objavljeno: 25.7.2017.


Za naredni film u kojem se pojavljuje Batman, koji nosi naziv Justice League, tvorci su spremili i novi Batmobile, koji je sada još opremljeniji, a “juri” preko 300 km/h!
Jedan od najpopularnijih automobila „sa malih ekrana“, kultni Batmobile (Betmobil), tokom decenija je doživeo pravu transformaciju i, nekako, uvek bio „korak u budućnosti“, bilo da je u pitanju originalna serija iz ’60-ih ili poslednji prikazan film Batman vs Superman: Dawn of Justice.

No, tvorci Betmena se tu ne zaustavljaju, jer su predstavili potpuno novi Batmobile, koji će debitovati u najnovijem filmu Justice League (analogija Marvelovim Avengersima), koji se u bioskopima širom sveta očekuje 17. novembra ove godine.

Razlika u odnosu na prethodni Batmobile odnosi se na, pretpostavljate, još veću količinu naoružanja koja je ugrađena na vozilo, suvozačko sedište je izbačeno kako bi se ubacio još jedan top, a tu je i čitav spektar lansera raketa, mitraljeza, kao i „stealth“ zaštitnih sistema.

Prema podacima kompanije Warner Brothers, automobil je dugačak preko šest metara, težak gotovo četiri tone, a maksimalna brzina iznosi (neverovatnih) 330 km/h! Ovog „monstruma“ možete videti i u trejleru za Justice League, u kojem igraju Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot i dr.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *