Momci s godinama mijenjaju kriterijume: Evo šta žele u dvadesetim, a šta traže u tridesetim

Objavljeno: 25.7.2017.


Pitate se šta muškarci zaista hoće? Konačno smo otkrili, pogledajte u nastavku…
Žene s godinama menjaju svoje ideale kad je reč o savršenom muškarcu, a ništa drugačije nije ni kod suprotnog pola. Iako možda malo kasne za ženama, muškarci s godinama menjaju svoje ideale na bolje.

U 20-im…

… preferiraju kvantitet, a s kvalitetom se ne zamaraju previše. Prioritet su im površne stvari poput neobaveznog seksa i izgleda, a vrlo često se čini da nemaju pojma šta stvarno žele – zato što stvarno nemaju pojma.

U 30-im…

… već tokom kasnih 20-ih shvataju da je kvalitet mnogo važniji, a u 30-ima se polako, ali sigurno prebacuju na takav način razmišljanja. To su godine u kojima shvataju da je puno važnije imati nekoga uz sebe s kim će deliti život, a dodatni podsticaj vide u prijateljima koji takođe žele da se (ili već jesu) skrase s nekim.

U 40-im…

… ako su još solo, to ili znači da imaju veliki problem sa ženama ili da su već razvedeni. Retko koji će muškarac s kojim je sve u redu ostati sam toliko dugo. Ovo su godine u kojima traže ženu s kojom će provoditi vreme i koja je samostalna, tj. nezavisna, i duhom ali i finansijski.

U 50-im…

… istraživanja pokazuju da muškarci u ovim godinama žude za romansom, stabilnosti i finansijskom sigurnosti. U ovim godinama je manje važna karijera koju je žena odabrala i da li je porodični tip ili nije. Traže društvo osobe s kojom će se dobro slagati i s kojom dele interese.

Izvor: Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *