Tinejdžer je uzeo od oca ključeve od Mercedesa i zakucao se u restoran

Objavljeno: 24.7.2017.


Jedan 14-godišnji dečak iz nemačkog mesta Stuhr, napravio je veliku glupost, koja se samo sticajem okolnosti nije završila tragično.
 Tinejdžer je, bez znanja roditelja, upalio Mercedes-Benz E-Coupe i krenuo u noćni provod. Pogledajte kako se sve završilo…

Dok je otac spavao, tinejdžer je krišom uzeo ključeve automobila vrednog preko 80 000 evra i oko 4 sata ujutru krenuo da se voza po gradu. Da stvar bude gora, u vožnju je pozvao i dvoje svojih drugara, 15-godišnjeg druga i 16-godišnju drugaricu.

Policijska patrola je pokušala da zaustavi automobil, ali je dečak, umesto da se zaustavi, dodao gas i krenuo u beg. Posle nekoliko trenutaka, automobil je udario u zid obližnje kuće, odonsno u restoran.

Srećom, u Mercedesu niko nije teže povređen, što mogu zahvaliti vrhunskoj bezbednosti ovog automobila. Međutim, zid restorana je potpuno uništen i potrebno je veštačenje statike kuće. Prvobitna procena štete iznosi oko 100 000 evra, u šta je uračunata šteta na automobilu i šteta na kući. Zanimljivo je, da je automobil star samo dve nedelje.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *