PUKLA LJUBAV: Zavadili se snajka Prijovićka i djever Stefan

Objavljeno: 24.7.2017.


Aleksandra Prijović i Stefan Živojinović se ignorisali u Budvi, jer je Brenin sin odbio pevačicin predlog da proslave uspešan zajednički nastup
Aleksandra Prijović posvađala se sa deverom Stefanom Živojinovićem, s kojim je do juče bila u sjajnim odnosima.
Kako Kurir saznaje, do nesuglasica između Brenine snajke i starijeg sina došlo je posle Prijinog nastupa u Budvi, na kojem je Stefan bio specijalni gost i otpevao novu pesmu „Druga liga“.

Neću u provod

– Aleksandra je nakon svirke insistirala da produže u noćni provod u neki drugi klub koji radi do jutra, ali dever ju je odbio, s opravdanjem da je umoran i da mu se spava. Priju je to baš pogodilo, jer je očekivala da zajedno proslave uspešan nastup. Digla je nos uvređena – otkriva naš izvor.

Snajka i dever su se sutradan izbegavali i to su videli svi gosti kafića u koji su oboje došli posle ručka.

– U lokalu je već s društvom sedeo producent „Granda“ Žika Jakšić, naišla je Prija, pozdravila se i sela s njim. Posle nekih dvadesetak minuta stigao je Stefan, koji je prišao Jakšiću s raširenim rukama, izgrlili su se i izljubili. Primetili smo da je Aleksandri samo klimnuo glavom u znak pozdrava. Stefan i Žika su se smejali i pričali, a Prija je ustala i otišla u drugi kafić, u koji je uskoro došao Filip. Njih dvoje su ostali da sede tamo, a Stefan je otišao dalje – rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

Mir, niko nije kriv

Kako saznajemo, Stefan se ipak, pre nego što se vratio za Beograd, video sa Aleksandrom i Filipom kako bi se pozdravio s njima, pa je ujedno i rešio nesuglasice sa snajkom. Pozvali smo Aleksandru i Stefana za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *