PDP: RTRS sletio sa kolosijeka

Objavljeno: 24.7.2017.


Radio-televizija Republike Srpske odavno je prestala da bude profesionalna, ali količina mržnje, koju je u posljednjim informativnim emisijama sasula ta medijska kuća na potpredsjednika PDP Igora Crnatka, izaziva zaprepaštenje čak i nama koji smo navikli na moralno dno u njihovom izvještavanju, navodi se u saopštenju PDP-a.
Saopštenje prenosimo u cjelosti:

”Javni servis Republike Srpske odavno ne radi u interesu javnosti, već je isključivo stranački bilten čiju izradu skupo plaća stanovništvo Republike Srpske.

Naša je dužnost da, kao parlamentarna stranka u Narodnoj skupštini Republike Srpske, reagujemo na pojave u društvu koje idu u pogrešnom smjeru, a izvještavanje javnog servisa ne samo da je promašilo i smjer i pravac, već je potpuno sletilo sa kolosijeka.

Žao nam je što je, kako tvrde, nestranački javni servis spao na to da ga brane obogaćeni heroji iz SNSD i njihovi koalicioni partneri, koji godinama parazitski žive na račun Republike Srpske, i u Banjaluci i u zajedničkim institucijama.

Da se razumijemo, biti negativac u prilogu u kojem, kao pozitivci, glume RTRS, Dušanka Majkić, Nikola Špirić i Petar Đokić zanimljiv je niskobudžetni film i dobra reklama svakome ko ima bar malo zdravog razuma.

Ipak, vjerujemo da će i na toj televiziji, na kojoj je, osim stranačkih, dobro plaćenih ulizica u vrhu, zaposleno i mnogo kvalitetnih, ali mobingovanih ljudi, prevladati zdrav razum i da će se konačno svi zajedno trgnuti i pokušati da, zajedno sa onima koji im žele dobro, vrate javni servis na ispravan kolosijek. I u sopstvenom interesu, i u interesu Republike Srpske, u čijem ekonomskom uništavanju su, nažalost, saučesnici”, navodi se u saopštenju.

BN televizija

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *