Mekgregor u dresu Voriorsa, šta je tu neobično?

Objavljeno: 24.7.2017.


Irski UFC borac Konor Mekgregor cilja američkog boksera Flojda Mejvedera “ispod pojasa”.
Mekgregor je nedavno fotografisan u starom dresu Golden Stejt Voriorsa sa brojem 23. Taj broj trenutno u “Ratnicima” nosi Drejmond Grin, ali ga je nekada nosio Si Džej Votson.

Mekgregor se nikada nije zanimao za košarku kako je i sam rekao, ali je izgleda istraživao porodičnu istoriju Flojda Mejvedera sa kojim će se boriti 26. avgusta.

Igrači koji u NBA beleže 8.7 poena i 2.3 asistencije u dresu jedne ekipe obično nisu njeni lideri, a toliko je tokom tri sezone u Voriorsima imao Si Džej Votson. Votson se međutim pre sedam godina našao u centru porodične drame u kući Flojda Mejvedera.

Mejveder je 2010. godine navodno otkrio poruke koje je Votson razmenjivao sa njegovom suprugom Džozi Haris. Nju je pretukao, a potom je uhapšen zbog nasilja u porodici. Američki mediji to vide kao provokaciju, dok ostrvski to ocenjuju kao pokušaj da Irac Amerikancu “uđe u glavu”, a i jedni i drugi tvrde da je posredi šou biznis.

Reagovao je i Drejmond Grin koji je Mekgregoru savetovao da skine dres sa brojem koji sada pripada najboljem odbrambenom igraču NBA lige.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *