Ludo zaljubljeni Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zajedno proslavili rođendane u Miamiju

Objavljeno: 24.7.2017.


Poznata pjevačica Jennifer Lopez proteklih mjeseci se ne odvaja od svog novog dečka Alexa Rodrigueza, bivšeg bejzbol igrača, a sadašnjeg biznismena. Ludo zaljubljeni, njih dvoje su zajedno proslavili rođendane sinoć u Miamiju .
Njihove i Instagram profile njihovih prijatelja prekrile su fotografije i videosnimci na kojim se vidi koliko oboje uživaju. Lopez u zavodljivoj mini haljini i Rodriguez u plavom odijelu, nisu su prestali ljubiti, grliti i plesati cijelu noć.

Iako je pjevačica rođena 24. jula, a Rodriguez 27. jula, zbog njihovih pretrpanih rasporeda, morali su ranije prirediti slavlje. Lopez je danas napunila 48 godina, a njen dečko će za koji dan napuniti 42 godine.

Lopez i Rodriguez česta su meta javnosti posljednjih mjeseci. Oni ne kriju svoju ljubav i kako kaže bivši bejzbol igrač, “kada želite biti zajedno, onda ste zajedno”.

“Naša djeca se zaista dobro slažu. Oboje smo iz New Yorka, a oboje smo Latinoamerikanci. Zaista uživamo u životu, a ona je najimpresivnija i najpametnija osoba koju sam dosad upoznao”, rekao je Rodriguez.

Lopez često na društvenim mrežama objavljuje fotografija druženja Rodriguezove i njene djece. Nedavno je izjavila kako je on “prelijep čovjek i otac koji voli njene kčerke Natashu i Ellu”.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *